Uge 7Uge syv er ved at være gået. Ugen har budt på lidt af hvert, jeg måtte til dyrlæge mandag med en hvalp som havde dårlig mave, den blev behandlet og vi var der igen tirsdag. Hvalpen fik skånekost, penecillin og canikur pro. Den har det godt igen, alle hvalpe render jo rundt og bider i alt hvad de syntes er spændende.
Torsdag kom så dagen hvor der skulle laves prøvetest af hvalpene. Indehaveren af NDA Vibeke Reese lavede test på to af hvalpene, derefter overtog pigerne hvalpene, Vibeke var der til at lede dem til en rigtig beslutning. Jeg stod gemt, men kunne dog tage billeder som det fremgår under de enkle hvalpes navne.
Testen betår af følgende. Tilgængelighed-Leg-Følsomhed-Tvang-Social dominans-Højde dominans-Apportering-Nye elementer-Lydfølsomhed. Det har været super spændende at få lov at være med. Falcon bliver fulgt et halvt år mere, er glad for Gitte har sagt ja til dette. Dette er et led i uddannelsen som Hvalpetester. Den endelige test udføres på tirsdag, alle hvalpe får deres resultat med til nyt hjem.
Mandag kommer dyrlægen, så laves der sundhedsbog, de bliver vaccineret samt chipmærket.

Her et par klip fra ugens hvalpetest: