Laikas's dagbog, kuld C19/12 2007:
Uge 6 og 7 er gået. Laika har fået den sidste ormekur, vi har ligeledes aftalt med dyrlægen omkring fødsel. Hun har nu fået hvalpefoder i nogen tid og appetiten er god. Vi forventer et større kuld denne gang, da hun er meget stor.

7/12 2007:
Uge fire og fem er ved at være gået. I uge fire var Laika med på udstilling og hvor hun klarede sig flot, det blev til en første præmie og et certifikat. Således er hun nu blevet International Champion. vi er så stolte af hende. Uge fem er også gået godt for hende, vi ser klart hun er med hvalpe. Patterne er begyndt at vokse, hun taber hår omkring patterne, hendes madglæde er vendt tilbage. Hun deltager ikke så meget i leg, men vil heller ligge og se de andre lege. Men elsker stadig de daglige gåture, ja og det er jo vigtigt at hun får motion, så hun kan klare fødsel af de små.

28/11 2007:
Laika er nu tre uger henne i drægtigheden, vi er slet ikke i tvivl om, at hun skal have hvalpe, hendes adfærd har ændret sig, har været meget kælen og er nu i en periode, hvor hun ikke spiser, skyldes kvalme.

Hun er ormebehandlet og har været til tjek ved dyrlægen, som sagde hun var i fin form. Næste ormekur vil hun få ca. 14 dage før fødsel.

Alt går planmæssigt. Glæder mig til de små kommer.