Fra jer


Her kan der ses hvad hvad Kuld A's nye ejere har sendt til os.

Klik på navnet for at se mere om hvalpene.

- Asja
- Akita
- Aja
- Asko
- Andi


Fra Asja (navngivet Inca) i Finland:

Flights with Inca went very well, puppy sleeped most of the time during flights. I didn't close the bag at anytime, so that Inca could see me all the time. Dogs are coming along very well, Inca plays with Nana in our yard. Inca has good appetite and her weight is now 8,8 kg.Inca is big girl. Her weight is 12 kg and her height is 40 cm.
She is very joyful, open-minded and brave puppy. Inca can sit by now when I tell her:))))
She learn new things fast.
Have a nice summer!

Fra Akita:

Akita er vel nok en sød, dejlig og harmonisk hvalp. Hun møder alle udfordringer med en nysgerrighed og venlighed og et gå-på-mod uden lige!

Hun har taget omvæltningen meget fint - Andrew sov med hende i arm, så hun var ikke så ked af det, men selvfølgelig lidt urolig og vågnede mange gange. Sisse har taget imod hende med nogen forundring, "hvor kom hun fra og hvad laver hun her", men de er allerede glade for hinanden. Akita bliver sat på plads ind imellem af Sisse, men sådan skal det jo være, når man er er værdig "reservemor".
Kattene er ikke trygge ved en ny hund i flokken, men det skal nok komme.
Og Akita bliver beundret af alle naboer og venner, så det skulle ikke undre mig, om der kom større interesse i det Nordsjællandske område for den hvide schæfer. Vi skal nok gøre reklame for hendes brødre!

Vi høres ved!

Mange hilsener Pia og Co.Hej. Ja, Akita har det fint, hun er alle tiders glade og dejlige hund. Hun er vokset meget, jeg har ikke haft hende på vægten for nylig, men hun er i rivende udvikling. Begge ører har stået op længe, hun kender sit navn, kan "sitte" og for det meste også "dække". Hende og vores gamle Sisse har det rigtig fint sammen, de leger og leger, og Sisse hjælper os med at opdrage Akita, f.eks. ved at tage hende i nakkeskindet, hvis hun er på vej med hovedet op på bordet..!! Akita lever absolut op til alle forventninger!
I denne weekend har hun været med til hoppe-kåring, og også den slags længerevarende udflugter tager hun i stiv arm. Hun finder nogle at lege med, og når hun bliver træt finder hun en plet i skyggen og tager en time på øjet. Hun bliver beundret af alle og møder alle, både børn og voksne med venlig nysgerrighed.

Håber I har fundet gode hjem til de sidste brødre. Mange hilsener

Pia og Co.Billede fra december 2007:Fra Aja:

Fra November 2007:

Hej Vibeke & John. Ja, vi har haft nok at se til, og det går rigtigt godt med Aya. Vi har samlet et par billeder sammen på en CD, som vi sender til jer med posten.
Aya kan lide at komme tæt på kameraet, så der er et par rigtige close-up-fotos imellem. Vi har også fået tilmeldt hende til hvalpetræning i Lindholm, som vi har fået anbefalet.
Hun er en meget glad og intelligent hund, som vi nyder at være sammen med.
Mange hilsner fra Aya, Ursula & Jacob

Fra 10 juli 2006:

Det går så godt. Nogen gange tænker vi om hun nogensinde bliver en rolig hund, som hendes mor kunne være. Men hun er jo stadig en lille baby-hvalp, så enhver ting til sin tid.
Vi har har lært, eller hun har, at sitte, dække og gi' pote.
Hun har efterhånden lært at "nej" betyder nej. Men en kort hukommelse kræver lidt tålmodighed. Når hun snapper ud efter os, virker det at give hende noget legetøj for at aflede hendes opmærksomhed eller bare ignorere hende.
I starten var det lidt hårdt at skulle lære så'n en lille hund at kende. Men efterhånden som vi lærer hende at kende og omvendt, så bliver forståelsen for hinanden bedre og bedre.
Det bedste er at komme hjem og hun er så glad for at se os, og når hun kommer stolt løbende med sin lyserøde "piver"; "Se hvad jeg har". Faktisk er det hittet lige for tiden, den "piver" vi fik med fra jer.
Aya skal som sagt starte på hvalpetræning sidst i august, men har ikke fået den præcise dato endnu. Det bliver meget spændende og forhåbentlig også meget lærerigt.
- Nå, men det var lidt nyt fra Aya og os.
Mange hilsner fra Aya, Ursula & Jacob
Billeder fra Asko's første møde med træningspladsen ved Sæby:Fra Andi:

Det er ubeskriveligt, hvor skønt det er endelig, at have en hvalp i huset igen. Andi har et dejligt temperament. Han elsker at blive arbejdet med, så snart han kan lugte gufferne i min lomme sidder han med de sødeste øjne og ser på mig som om han vil sige: Skal vi ud og lave noget spændende nu mor? Andi går allerede flot på plads, både med og uden snor, han kommer hver gang vi kalder på ham, også selv om han jagter fugle, som nemt kunne være mere spændende end hans mor. Sid dæk og stå øvelsen har han helt styr på, selvfølgelig ved hjælp af en masse guffer. Beder jeg ham bare om en sideøvelse går det rigtig godt også uden godbidder, det kniber dog stadig lidt med dækøvelsen, men han skal jo også have lov til at være hvalp og bestemt ikke kunne det hele på en gang. Ved indkald kommer han som et lyn sidder sig foran mig får en godbid og en pladskommando hvorefter han flot går på plads.
Andi har også fået en legekammerat som hedder laika, hun er en sort schæfer på 4 år, som bor ude hos mine forældre. Jeg er utrolig glad for Laika kan være med til at præge Andi. Feks. Da vi var hos dyrlægen for at få hundene vaccineret lagde laika sig bare ned for at sove mens vi ventede, og var i øvrigt ligeglad med at de andre hunde var hysteriske og ikke kunne tåle hinanden. Så var det som om Andi tænkte: Nå ja, hvis hun kan gøre det han jeg også, så han lagde sig pænt ned ved siden af hende og slappede helt af. Så er det jo virkelig en fornøjelse at have 2 schæferhunde med i byen. Når vi har Andi med i byen går han rundt og hilser på folk, snuser lide og ligger sig til at sove ved siden af mig til vi skal hjem. Det samme når vi har gæster, så hilser han også kort og falder derefter til ro. Andi har også været med på en del ture til Hjarnø, hvor mine forældre campere og der har han haft mange hyggelig ture sammen med Laika nede på stranden.
Når jeg har fri fra arbejde kan jeg ikke komme hurtig nok hjem for jeg nyder virkelig hvert en minut vi har sammen.

Mange hilsner
Mette

Billeder af Andi:


10 min efter vi kom hjem med Andi fra Sæby sov han som en sten.Efter en lille lur var han klar til, at undersøge om Kattens legesager var mere spændende end dem Han havde fået.


Andi hygger sig i haven med en tyggepind. 10 uger


12 uger


12 uger. Hygge i haven.


Andi og Camilla